طرز تهیه شربت شاه توت غلیظ و مجلسی با عطر و طعمی بی نظیر
نوشته شده توسط : mona

آموزش طرز تهیه شربت شاه توت خانگی خوشمزه و مجلسی در منزل

 

مواد لازم برای شربت شاه توت  سیاه  یا قرمز 

  • شاه توت    2 کیلوگرم
  • شکر    3 کیلوگرم
  • آب    1 لیوان


دستور پخت شربت شاه توت

 

1. طرز تهیه شربت شاه توت غلیظ مجلسی
مرحله اول آماده سازی شربت شاه توت: ابتدا شاه توت را پاک کرده و یک شستشوی سطحی انجام می دهیم تا رنگ شاه توت از بین نرود.

 

2. مرحله دوم: افزودن شکر
در این مرحله شاه توت و شکر را داخل ظرف بلوری به صورت لایه ای ریخته و به مدت 24 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب آب بیندازد.

 

3. مرحله سوم: پخت شربت شاه توت
حالا مواد را بعد از 24 ساعت روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا شاه توت ها کاملا پخته و شربت قوام بیاید.

 

4. مرحله چهارم: صاف کردن شربت
بعد از اینکه به این مرحله از کار رسیدیم شربت را از یک تنظیف عبور می دهیم و خوب فشرده می کنیم تا تمام عصاره میوه و شربت خارج شود.

 

5. مرحله آخر: سرو شربت شاه توت
شربت خوشرنگ و خوش طعم شاه توت آماده است آن را در شیشه های بلور ریخته و در یخچال نگهداری کنید. هر بار با آب و یخ مخلوط کرده و نوش جان کنید.





:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 خرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: